tirsdag 3. mars 2020

Blomsterpotter i forskjellige farger og lørdagsåpent!

Jeg vil starte innlegget meg å fortelle at vi har åpent på lørdag. Lørdag 7.3 fra 10.00-15.00. Da kan du som ellers ikke rekker innom ta en tur for en unik skattejakt og spise godbiter i cafeen med god samvittighet, det er tross alt lørdag!

Meld deg på eventet her: https://www.facebook.com/events/2539579519619323/

Nå er det mars og vårmåned og da kan det bli fint med fargerike blomsterpotter i vinduene eller ute i hagen. Vi kan vel snart lage en regnbue av det vi har av fargerike potter. Kom innom for en titt! Har du grønne fingre kan du ta en tur innom her og se om du finner noen fine blomsterpotter i fargen som passer ditt blomstertema, hagetema, fargetema, festtema, eller hva det skal være. Fargerike blomster i en fargesterk potte kan bli veldig kult! Jeg har laget noen forslag.











Her er et utvalg av hva vi har i hyllene våre. 























Det blir så mye finere i hyllene når fargene er sotert sånn som dette. Det blir også enklere å finne en passende potte til ditt bruk. Åssen farge kunne du tenke deg? Jeg faller litt mot grønt og gult selv. Turkis, lilla og rosa kunne også vært fint. Dette er bare et lite utvalg, du må stikke innom for å se om du finner din farge! Velkommen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar