torsdag 27. september 2018

Vær raus! Verdensdagen for psykisk helse, 8-12. oktober 2018


Nå nærmer det seg snart verdensdagen for psykisk helse her i Rælingen og i resten av landet og verden. Årets tema er Vær raus!


Dette er en markering som skjer over hele verden hvert år den 10. oktober. Dette er for å skape mer bevissthet om psykisk helse.

Vær raus!
Raushet er viktig i hverdagen. Det handler om å gi og ikke kreve noe tilbake. Det er viktig at vi aksepterer hverandre som vi er og gjøre hverandre trygge og glade. Psykisk helse er ikke lett, men det å være åpen og lære å kjenne hverandre så kan det kanskje bli enklere for noen.

Arrangementer i Rælingen.
I anledning dette så er det masse som skjer her i Rælingen.

- Dovrebygget har åpent hus, og Aktivum er åpent for de som vil handle. Mandag 8. oktober 15.00-19.00.

Det vil bli forskjellige stands som vil informere om psykisk helse og omsorg. Onsdag 10. oktober fra kl. 10.30 Kiwi Blystadlia og Coop Løvenstad bl.a.

- Bli med på en tur til Åmodtdammen. Oppmøte Sandbekkstua. Onsdag 10. oktober 11.00-14.00

- Det vil være tilbud for de med babyer hvor de kan snakke med helsesøstre og fysioterapeuter bl.a  onsdag 10. oktober kl. 13.00-14.00 Rælingen bibliotek.

- Anders Tangen vil holde et foredrag om livet og utfordringer livet har når det kommer til psykisk helse. Onsdag 10. oktober Marikollen Kultursal åpent fra kl. 18.00.

Arrangementene  er gratis!

For å finne ut mer om disse arrangementene kan du gå inn på  http://www.verdensdagen.no og lese mer der. Eller kanskje du har fått et hefte i posten? Du kan også gå inn på kalender og skrive opp stedet ditt og se hva de har å tilby denne dagen.

For Rælingen: http://www.verdensdagen.no/kalender/(area)/228/(datefrom)/08.10.2018/(dateto)/12.10.2018  - (Du kan bare kopiere over disse adressene da jeg ikke vet åssen få linkene til å virke)

De har også en facebookside: https://www.facebook.com/verdensdagen/

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar