mandag 23. september 2019

Gi tid - Verdensdagen for psykisk helse 2019


Nettside: https://verdensdagen.no/

I år som i fjor skjer det ting i anledning Verdensdagen for psykisk helse her i Rælingen. 

7. oktober: - På Rælingen videregående skole kommer selveste Petter Uteligger aka Petter Nyquist og skal ha et foredrag anledning årets tema Gi tid. Han er godt kjent fra sine programmer på tv, og skal nå gi Rælingen kommune et selebert besøk. Ta en tur da arrangementet er gratis! Det blir salg av kaffe, mineralvann og kaker. 

Kilder: https://verdensdagen.no/markeringer/raelingen-kommune-arets-markering-av-verdensdagen-for-psykiske-helse-2019-med-foredragsholder-petter-nyquist/

9. oktober: - Dovrebygget sammen med Aktivum og Ressurssentret har åpent hus hvor du kan stikke innom for å oppleve oss på en annen måte enn vanlig. Se hva vi driver med, butikken er selvfølgelig åpent, ta en rast med gratis kaffe og kaker, og aktivitetssentret har sitt eget produktsalg. Velkommen!

Kilder: https://verdensdagen.no/markeringer/raelingen-kommune-i-samarbeid-med-aktivum-raelingen-apent-hus-pa-dovrebygget-i-raelingen/

9. oktober: - Bli med på en tur til Åmodtdammen. Oppmøte ved Sandbekken fotballbane.

Kilder: https://verdensdagen.no/markeringer/aktiv-i-100-raelingen-naertur-til-amodtdammen/

Sjekk ut siden https://verdensdagen.no/ for mer info om ting du kunne tenke deg å være med på.


Årets tema er Gi tid. Målet er å oppfordre alle til å bruke tiden sin til noe som vil gjøre godt for den psykiske helsen. Bruk tid til å være en venn for noen som trenger det, bruk tiden til å vise interesse for andre, og være tilstede.  

Les mer: https://verdensdagen.no/om-verdensdagen/tema-2019-gi-tid/

Håer du finner noe som frister, om ikke her i Rælingen så andre steder for de feirer Verdensdagen for psykisk helse over hele verden hele uka, men spesielt den 10. oktober. God fornøyelse!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar