mandag 7. oktober 2019

Våre Verdier

Anledning verdensdagen for psykisk helse, noe som vi har denne uka her i Rælingen legger jeg ut dette passende innlegget jeg lagde for en stund tilbake. 

Arbeid
Kunnskap
Trivsel
Inkludering
Verdier
Utvikling
Menneske

Dette skaper Aktivum. Aktivum skapes av dette.Arbeid: Vi er en arbeidsplass for folk som trenger arbeidstrening og for de som ikke kan komme ut i ordinær jobb på grunn av ulike årsaker. Vi jobber tett med arbeidsledere med forskjellige, like og ulike oppdrag hver dag. Her er arbeidet tilrettelagt sånn at alle skal kunne gjøre noe.

Kunnskap: Vi lærer hverandre å kjenne, vi lærer om verdier, vi får kjennskap til visse merker og verdier det har, vi finner ut hvor verdifulle hver enkelt er i sin oppgave. En persons kunnskaper kan læres av andre.

Trivsel: Trivsel er viktig for å gjøre en god jobb og trives i hverdagen. Det er viktig å trives generelt for å få bra livskvalitet. Trives du ikke og gruer deg til å dra på jobben, da er det viktig å ta tak i det for at du skal begynne å trives til å kunne gjøre en jobb som du er fornøyd med.

Inkludering: Det er viktig å inkludere alle i en arbeidssituasjon. Det spiller ingen rolle hva folk har på seg, hvor de er i fra, hva de spiser, åssen de ser ut, alle er her for en grunn og alle er like mye verdt!

Verdier: Alle er like mye verdt på arbeidsplassen. Ingen kan alt, men alle kan noe.

Utvikling: Vi er her for å utvikle oss i arbeidslivet og på arbeidsplassen. Noen skal videre, andre forblir. Og det er greit.

Menneske: Vi er alle mennesker som har en bakgrunn, vi har forskjellige behov, forskjellige hverdager, forskjellige liv. Vi er alle forskjellige fra hverandre og alle kan lære hverandre noe.

Velkommen til oss for åpent hus den 9. oktober.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar