tirsdag 18. februar 2020

Flere nye hyller til lamper, tekstiler og bilder

Vi fortsetter å endre ting i vår butikk, og for en stund siden har lamper og tekstiler fått nye hyller og nå har bilder fått nye hyller også. Og vi rydder hele tiden for å få det til å se mer ryddig og fint ut. 

Som du ser så har bildeavdelingen blitt utvidet. Nå er det bedre system her og lettere og finne fram til det du er ute etter å ha på din vegg hjemme! Nå er det bare å slå seg løs og finne den perfekte rammen eller det perfekte bildet. Rammen for din LOVE


Broderte bilder. Her må det tålmodighet til for å lage et sånt bilde. Hvorfor ikke kjøpe et som allerede er laget hvis motivet frister?Et Munch bilde feiler aldri.


To bilder av Solan og Ludvig fra Flåklypa. Taklampelyset følger ikke med på kjøpet, det bare liker å være et irriterende midtpunkt.

Bildet ytterst til høyre matcher sofaen og stolene til venstre. Sånn kan du også tenke når du handler, finn noe som matcher møblene dine. 

Det er like før vi kan starte vårt eget galleri med alle disse bildene. 

Litt tekstiler i form av pledd, sengetøy, håndklær, osv har nå blitt sotert bedre i større hyller. 
 


Lampene har også fått seg nye hyller. Mer åpent og lettere å finne fram til den rette lampen. 


Håper vår fornyelse i butikken vil trekke fornøyde kunder! Nå som det er vinterferie kan det hende at nye kunder har tid til en tur hit også. Ta en pause i vår fine cafe, med kaffe og godsaker! 

God vinterferie til de heldige som har det. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar