mandag 15. juni 2020

Bordet med det rare på og smykker

Velkommen til en ny uke med nye muligheter! Butikken klargjøres og nye varer blir priset og satt ut til en ny uke med miljøbevisst shopping. Ved inngangsdøra har vi fortsatt en flaske med antibac som er fint at du tar i bruk før du går videre. 1 meter gjelder fortsatt for en trygg handel.

Når det gjelder inngangsdøra så har du sikkert sett det store bordet som står rett fram  der, ved siden av kassa? Der har vi mye forskjellig til salgs. Dette er varer som er litt mer spesielt og med mer alder. Varene er priset med grønne lapper.

Om dette er en dukkevogn eller barnevogn er jeg litt usikker på, men denne var utrolig stilig! 400kr.Der sto det visst en klarinett også. Noen som kan spille på den?

Masse forskjellige bestikk.


Ship'ohoy!


Rett ved siden av inngangen har vi en disk med massevis av smykker! Har du vært og sett? Tror vi har smykker for en hver smak der altså.

Det kan se veldig overveldende ut, men det lar seg gjøre å se igjennom og finne seg noe flott.  Kanskje du finner noe som passer til sommerkjolen eller sommerantrekket? 
Vi har også et lite utvalg av solbriller. 

Trenger du knapper? du kan kjøpe hele boksen til 250kr.

Velkommen til en ny shoppinguke! Hold avstand og ta hensyn til hverandre så går dette veldig bra!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar