mandag 29. juni 2020

Sommerens vakreste shoppingmulighet!

Da er juni ved veis ende og det betyr sommerferie for de fleste av oss. Det vil nok bli en litt annerledes sommer for mange da utenlandsreiser ikke er så populært i disse tider, men det er anbefalt å ta seg ferie i Norge i år.

Er du en som har hørt om oss og følger oss på facebook, men aldri vært her fordi du bor for langt unna? Da har du verdens største mulighet nå! Ta deg en dagstur, eller ta inn på hotell i Oslo eller i Lillestrøm, og stikk innom oss for sommerens vakreste shoppingmulighet! Vi skal ha oppe i hele sommerferien og her er åpningstidene sånn:

Mandag: 10.00 -18.00
Tirsdag: 10.00 - 14.30
Onsdag: 10.00 - 20.00 , men fra uke 28-33 har vi oppe til 18.00.
Torsdag: 10.00 - 14.30
Fredag: STENGT!

Om du tar en titt i arkivet her på bloggen kan du se masse av hva vi har å by på her hos oss, av forskjellige møbler, glass og porselen, servise, kjøkkenting, lamper, bilder, bøker, musikk, filmer, klær og tekstiler, vi har altså det meste! Og vi tar imot møbler igjen nå hvis du har noe du vil bli kvitt, men som er fullt brukbart for en annen person. Håper vi ses! Ha en god sommer!


En kalender som aldri blir for gammel, den har bare månedene, dagene og datoene, ikke årstall. Da slipper du å bruke penger på ny kalender hvert år. Genialt!Her trenger du ikke være i tvil om hva du spiser, det står frokost på mange slags språk på skålen. 

Vi har alt en tenårings prinsesse trenger, et gammeldags sminkepeil, hjertestol og en krone til pynt. 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar