mandag 31. august 2020

Et lite utvalg oppe i andre etasje

I andre etasje her hos oss må du ta deg tid til å ta en ordentlig god titt. For det trenger du for å kunne finne noe som helst. For her har vi mye! Og vi må få solgt litt nå. 

Ps: Der kan hende at varer du ser i innlegget kan ha blitt solgt.

Dvd'er og cd'er er ikke så populært lenger da alt streames over nett. Og da havner det folk ikke vil ha hos oss. Og bra er det! For da kan de som er interessert i å ha en kopi av sin yndlingsfilm eller musikk finne det her. Søppel for noen er skatt for andre.

Vi har fått opp masse nytt av bøker, filmer og musikk i det siste. Og vi har sotert filmene etter sjangere så det blir lettere for deg å finne det du er ute etter. Men som sagt, ta deg tid! 

Bøker
For den som elsker å lese bøker og alltid er ute etter noe nytt og billig er dette plassen for deg! Her kan du fylle en pose med godsaker for en 100 lapp. Jeg har blogget om bøker før også, ta en titt i arkivet for det. 


Mesterdetektiven Blomkvist er en detektiv-gutt med navn Kalle i Astrid Lindgrens verden. Kalle og hans venner havner oppi mysterier de må etterforske. Blomkvist lever farlig er bok nr. 2 av 3 i en serie med bøker. Det er også laget 5 filmer. 


Her har vi et utvalg av ungdomsbøker. 
Lizzie McGuire er en ungdomsserie, både i bøker og en tv-serie som gikk fra 2001 til 2004. Her følger vi Lizzie og hennes venner på ungdomsskolen. 


Dvd / Blueray
Her har vi som sagt sotert filmer etter sjangere som gjør det mye lettere å finne fram hvis du er ute etter noe spesielt. Her må det vel finnes noe for alle?


Vhs

Cd'er


Kassetter 


Lydbøker


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar