mandag 14. september 2020

Vesker og andre godsaker

God mandag godtfolk! Denne mandagen har jeg noen godsaker og dele med dere. På torsdag fikk vi ut noen vesker i butikken og jeg ser at noe allerede er solgt og bra er det! Men vi har noen godbiter til som kanskje kan vekke litt interesse hos noen. Ta en titt!

Dette er altså en Louis Vuitton veske. Står det på merket iallfall. Men jeg vet ikke om denne er ekte eller ikke. Jeg har ikke peiling på merkevesker og åssen man kan se det.


Dette er også en Louis Vuitton veske, men denne hadde ingen merke på seg. Er den uekte da? Who knows... 

Her har vi en sommerlig stråveskel Kan brukes på stranda, med blomster oppi så kan den brukes som pynt. En stilig liten sak. 


Her har vi en Dior veske. Heller ikke godt å se om den er ekte eller ikke. 

En Dolce and Cabbana veske. Ekte eller uekte? 


Denne ryggsekken er genial! Ikke bare er fargen flott og den har masse rom. Men det geniale er at den har kjølerom til matpakken og drikken din! En perfekt skolesekk! 


Kjølerom for mat og drikke. 

Har du vært ute så kan du koste fra deg under skoene på denne stakkars pinnsvinen. Husk å mate den etterpå, hehe. 

Nå som det er høst og kjøligere så kan det være koselig med å fylle sofaen med masse puter. Vi har mange forskjellige farger og stiler, med motiv og puter som trenger trekk. Munch har byttet ut jentene på broen med Solan og Ludvig på broen. Utrolig stilig bilde!
Fra denne uka og ut september har vi stopp i mottaket. Vi tar ikke imot mer varer nå på grunn av smitteøkningen i nærområdet. For vår og deres sikkerhet og for å unngå å få smitte i våre lokaler. Husk fortsatt på våre smittetiltak med minimum en meter avstand og antibac. Cafeen vår er fortsatt stengt også. Med dette håper vi at dette igjen kan roe seg til oktober så kunder kan levere fra seg ting. Tiden vi vise. 

Ha en fin uke, folkens og ta vare på dere selv. 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar