mandag 29. april 2019

Våren har kommet! Våre vår-varer holder på å komme ut i butikk. Og vi har lørdagsåpent!!

Førstkommende lørdag, 4.5 har vi lørdagsåpent fra 10.00 til 15.00! Det samme har vi lørdag 1.6. Det kan hjelpe på muligheter for folk som ellers ikke har tid til å stikke innom til vanlig åpningstider. Alltid gøy med nye folk innom! Da kan dere også ta en titt på våre vårvarer! Torsdag 2.5 har vi stengt. 

Endelig er våren her med litt varmere vær. Og da skjer det en bytte i våre varer. Vi tar bort vintervarer og vinterutstyr og setter inn vårvarer. Ut med ski og staver, inn med hagebord og sykler.

På våren skjer det endringer i klær også. Store vinterjakker og ullgensere blir byttet ut med enklere jakker og fine overdeler. Tykke og varme klumpete sko blir byttet med lettere sko.

Noen lette vår og sommersko i mange farger og fasonger:Nå som det blir varmere i været blir det viktigere å drikke mye vann. Du finner drikkeflasker i vårt kjøkkenhjørne under trappen. 

Et lite tips til å holde vannet kaldt hele dagen: Hell vann på en plastflaske (Ikke helt fullt) og ha i fryser over natten. Vannet blir til is som vil smelte litt utover dagen og vannet blir kaldt og deilig i varmen.

Det vil komme flere innlegg om vårvarer etter hvert også. Vårmøbler og annet.  Dette var bare en liten start. 


BUA har også fått sine vårvarer på plass så stikk innom og lei deg en sykkel eller noe annet for en uke!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar