tirsdag 23. april 2019

Vårt utvalg av vesker

Vesker kan være veldig dyrt hvis du er ute etter merker og motevesker. Det finnes mange forskjellige vesker der ute til forskjellige priser, merker, farger og fasonger. Når folk er lei en veske, og føler seg ferdig med den og at den har gjort sitt så er det flott at de gir det bort videre til neste person som ikke ønsker å bruke all verden av penger på en veske. Og da er det godt at vi finnes! Vi har sekker, kofferter, sekker, bagger og vesker. Men dette innlegget er om noen av veskene vi har.

Vesker er veldig personlig og individuelt. Noen liker det ene mens andre foretrekker det andre. Noen foretrekker kanskje å legge ut noen tusen for en veske mens andre syns de holder med noen hundre. Også er det de som går for brukt og kan finne noe fint til bare noen få kroner. Der gjelder det å være på dett plass til rett tid. Vi har ikke de mest eksklusive merkene her, men vi har mye bra utvalg.

Folk bærer veskene forskjellig også. Noen liker å være i hånda, i albuekroken, på skulderen eller på tvers av kroppen. Og noen foretrekker sekker.  Det er bare smak og behag.

Merke: Mango
Vi har også pc-vesker

Merke: Daniel Ray - Et merke fra 1989.

Merke:  Goldfish

Merke: Von Dutch - Et amerikansk merke, fra Los Angeles, 1947.


Denne ser ut som er hjemmelaget, i dongeristoff og ull inni. Oppi her kan du grave deg ned til mange forskjellige billige vesker. 

Velkommen til en hyggelig shoppingrunde hos oss!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar