mandag 3. juni 2019

Reisebøker

Nå er juni her, første sommermåneden. Og da er det ikke lenge igjen til sommerferien. Og i ferien reiser jo mange på tur. Og da er reisebøker kjempeartig å ha med seg for å lese seg opp på stedet du er på, få info om lover, regler, historie og skikk i det landet, mat og drikke, språk og penger, tips om restauranter og severdigheter som er verdt å få med seg. Også har de en enkel ordliste med de grunnleggende ord som kan være lurt å kunne og kart. Og vi har jo noen reisebøker her, kanskje interessant for noen? Små og lette, enkelt å ta med seg.
En topp 10-guide over Sicilia. Fin for deg som skal ha en langhelg eller en uke og vil se de viktigste stedene byen/landet har å by på, på kort tid og på en billig måte. 
Disse Turen går til-bøkene er veldig fine. Bøkene er på Dansk, og de dekker mye av dit du skal. Disse har mange fine bilder, og forklarer kulturelle og politiske problemstillinger for de som liker det. Denne hadde vi mange forskjellige av. 

Fin og enkel å ta meg seg for deg som skal på en langhelg. Kultur, shopping, restauranter og mye mer kan du lese om her. 


Bøkene fra Lonely Planet er veldig fine. De kan få's tak i på Norsk og engelsk, og de har bøker for både land og byer, beste severdigheter og mye mer. Opplev de beste stedene, tips om bra hotell og mat og shopping og kultur-muligheter, skreddersydde dagsplaner og mye mer. 

Kilder: https://www.norli.no/


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar