mandag 9. desember 2019

Hvem har sagt at du må kjøpe nytt? Julevarer 50% her på Aktivum! + litt andre varer..

Det er ingen ende på julevarene her. Folk har vært flinke til å kjøpe, men det blir aldri tomt! Nesten frustrerende for en som priser og setter ut. Men sånn er det bare, her er det jul hele året, da vi mottar julepynt hele året. Men det er jo koselig også!

Nå får du julevarer på 50% her! Og det kommer ut nye varer. Bare å komme for å se om du finner noe som du kan bruke til ditt juleselskap!

Her kommer noen bilder av et bittelite utvalg av forskjellige ting, vi har mye mer!


Hva med spillkveld i juleferien? Vi har mange forskjellige spill for hele familien! 
Har du en som er glad i bamser så har vi noen søtnoser her som trenger et nytt hjem i et lunt barnerom.
Denne mangler klær, men er du en som kan strikke så kan du jo kjøpe denne og kle den i de stiligste strikkeklær! Misunnelig på den som kan strikke ass...

Skiglad? Vi har mange forskjellige slags ski.

Over til julepynten. Nå får du 50% på alt allerede billig julepynt. Kom å se i hyllene, rot i kassene, bare ha det gøy med julehandlingen her hos oss!Disse er veldig artige, for disse kan du pynte med ting rundt lysene. Lag en liten oppsats til julebordet. 

Noen rotekasser du kan grave i og se om du finner noen skatter. 


Vi har veldig mange forskjellige servise til jul i forskjellige størrelser. Se hva du mangler av kopper og tallerkener før du stikker innom og ser om vi har det du tenger. 

Servise til julefrokosten? 


Vi har også pyntet et julebord ved inngangen til butikken. Dette bordet pleier vi å pynte til forskjellige anledninger for å få prøve å få solgt servisene. Her finner du noen pynteideer til forskjellige anledninger.

Og med dette tar jeg juleferie, og kommer tilbake med nye innlegg fra oss på Aktivum på nyåret. heng med for å se hva som skjer her på bloggen da! 2020 kan bli et spennende og interessant år.

Imens kan du følge oss på sosiale medier!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar