mandag 6. januar 2020

Godt nyttår! 50% og ny åpningstid!

Da var bloggen i gang igjen for det nye året. Det har vært en lang og fin juleferie, men nå har vi et nytt år og et nytt tiår foran oss med mange forskjellige innlegg på denne bloggen. Holder vi ut så lenge tro? Håper det!

Vi starter rolig med å fortelle at vi nå har 50% på alt av varer i butikken. Vi har nok av varer her i butikken som trenger et nytt hjem, gjenstander trenger et nytt eventyr i nye og fremmede hyller og det kommer inn nye ting hele tiden som ikke vil støve ned. Så 50% salget vårt er noe å sjekke ut!


Og er du ikke lei jula helt ennå?
 Da er du velkommen til å sjekke ut vårt salg på julepynt på 70%! Det er vel noen godbiter igjen i juleavdelingen vår som ikke kan vente til å bli pyntet opp med om 11 måneders tid. Og 11 måneder går fort så det er ikke sikkert du rekker å rydde ut av posen engang før du må pynte opp med gjenstanden. 


Og nytt i januar måned er at vi har åpent til kl. 18.00. Så da kan flere komme å besøke oss. De som ellers ikke rekker innom oss kan få en ny sjanse til å stikke innom en unik gjenbruksbutikk.


Vær miljøvennlig og shop hos oss!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar