mandag 10. august 2020

Tilbake til hverdagen!

Da var sommerferien plutselig over. Tre uker kan virke lenge når man venter på ferien, men når man plutselig er i ferien så går den veldig fort. Men sånn er det nå. Jeg som skriver denne bloggen har vært mange artige steder i ferien, mye i Oslo, men også litt andre steder i Norge, funnet nye og interessante steder.

Nå blir oppgaven min å finne nye og interessante varer her i butikken som har kommet mens jeg har vært borte. Tviler ikke på at det er en del nå. Så det kan bli en spennende høst for bloggen og hva jeg kan finne på her.

Coronaen blomstrer som vanlig, så her gjelder fortsatt reglene med minimum en meters avstand og så har vi antibac ved inngangsdøra, men sjappa vår er stor så meteren bør være en enkel sak. Denne uka er også siste uke med sommeråpen butikk før vi går over til det normale igjen. Velkommen skal du være!Denne er veldig genial for dere som har med dere mye på tur. Oppi her kan du plassere slitne unger og piknik kurven. 

Har det tatt av litt med godbiter i ferien? Her kan du kjøpe deg et hjelpemiddel til et bedre valg. Hadde ikke hatt vondt av en sånn selv... 

Klart pådekket til en fiskemiddag
Krydder-munker
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar