mandag 17. august 2020

Våre avdelinger


Hvis du har behov for vår service kan du bare lese videre. Her kommer det info for hver avdeling vi har her. 


Transport: Transportavdelingen er en viktig del av vårt tilbud til våre deltakere som gir relevant erfaring. Før corona kjørte vi hjem til folk for å hente møbler de ville bli kvitt eller vi kjørte møbler hjem til dem som de hadde kjøpt hos oss. Vi kjører og lever mat i barnehager.
Link: https://aktivum.ralingen.no/transport-1

Snekkeriet: Her lager vi til dere solide utebenker, bord og krakker i forskjellige varianter, med eller uten rygg, og i forskjellige prisklasser. Produktene kan tilpasses etter avtale. Vi lager også benker til barn. Snekkeriet har også mye annet som de lager og har laget, som spill, humlekasser, postkassestativ, søppelskur, blomsterkasser, de ordner med ved som selges i butikken, de gjør det meste innen treverk!
Link: https://aktivum.ralingen.no/snekkeriet-1
Service: Her tilbyr vi så mangt for de fleste! Vi steller hagen til folk, måker snø, kjører søppel, tar flytteoppdrag, +++. På rådhuset i Rælingen driver vi en cafe, der lager vi mat, serverer mat, ordner møtemat, og det er en fin måte å få folk i arbeidstrening på.
Link: https://aktivum.ralingen.no/serviceBUA: BUA er en ordning vi har i butikken vår hvor du kan komme å låne sport og fritidsutstyr med topp kvalitet i en uke av gangen helt gratis passende til årstiden vi er i. 
Link: https://aktivum.ralingen.no/service
Link2: https://aktivumralingen.blogspot.com/search/label/BUA


Butikk: I butikken selger vi mye forskjellige varer vi får av våre kunder. Alt fra møbler og klær til kjøkkenutstyr, servise, og det meste til hus, hjem, hytte og slott. Nå i disse studietider hvor folk har dårlig råd kan de skaffe seg ting til hjemmet billig her hos oss.


Facebook: Vår facebook side vokser som aldri før. Jeg som driver denne bloggen hadde som en av mine første oppgaver da jeg startet i 2011 her og å lage en facebookside for denne bedriften. Men så ble den litt stillestående og en annen overtok jobben med siden og nå er den aktiv hver dag med masse bilder av det vi har å tilby.
Link: https://www.facebook.com/Aktivum-R%C3%A6lingen-AS-139434599467506

Blogg: 20. september 2018 ble denne bloggen født. Her kommer det ut innlegg hver mandag om hva vi har å tilby våre kunder. Det blir lagt ut masse bilder med forskjellige temaer, jeg skriver om eventer og det som skjer i sjappa vår. I år fyller denne bloggen 2 år og det innlegget til den dagen vil være om meg som driver bloggen. Ta en titt innom bloggen og let i arkivet etter interessante innlegg.
Link: https://aktivumralingen.blogspot.com/

Instagram: Vi har også en instagramkonto som vi bruker til å legge ut bilder og info på.
Link: https://www.instagram.com/aktivumraelingen/

Link til vår hjemmeside: https://aktivum.ralingen.no/


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar