mandag 12. oktober 2020

En litt mer ryddig lekeavdeling

 På torsdag ble det skikkelig ryddet i vår lekeavdeling. Det trengtes og det trengs for leker får vi nok av. Her har vi også forskjellige dukker, bamser, leker, spill for hele familien, porselensdukker, det meste som finnes av leker rett og slett! Finnes årets julegaver her mon tro? Kom og ta en titt da!
En stund med fargerike perler kan være avslappende for store og små!  Ingen aldersgrense på dette her, det er bare kreativiteten som stopper. 


Bare gi Furbyen et nytt batteri og den er god som ny.  

Her foregår det et møte i kosedyr-foreningen. Julius er hovedtaler og mener det er på tide at noen kjøper han og hans kompiser. Hyllen begynner og bli litt hard å sitte på og han savner en god og varm seng.  


Spill for store og små, i alle årsklasser.  Et godt tips kan være at du sjekker før du kjøper, det kan være mangler. 

 

En skoleklasse pågår blandt dukker og bamser. De lærer hvordan de kan se an et menneske som kjøper eller ikke. De fleste her er iallfall oppegående og lærevillig.. 


Med denne hekleringen kan du lære og hekle det meste. Garn har vi også!  

LalaLoopsy Bea Spells-alot doll. Mer info om dukken her: Her


Utvalg av Barbiedukker har vi også! 

Noen som samler på poselensdukker? Kanskje vi har noen du mangler? 

Ikke alltid like gøy og vente på et nytt hjem, kan fort bli litt kjedelig..  

Pippi Langstrømpe har slengt fra seg parykken på hylla. Så den og mye annet av utkledning kan du kjøpe her. Utkledning er gøy til hverdags og fest, karneval og Halloween. Har du lyst til å kle deg ut har du lov! Så du noe som falt i smak? Kom innom for en barnslig skattejakt hos oss! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar