mandag 26. oktober 2020

Ny uke med nye muligheter! + Bilder av forskjellige varer.

 Nå har bloggeren kommet tilbake etter en deilig høstferie. En uke med mye slaraffenliv og det trengtes. Nå skal jeg prøve med å komme med blogginnlegg til dere lesere fram til juleferien. Nå er det ikke lenge til november, en måned jeg finner veldig mørk og lang, som jeg håper går fort over til desember og jul! Jeg liker jula. 

Det er også veldig mye corona-smitte i landet vårt og i verden ellers så nå er det viktig å være forsiktige, passe avstanden og ta hensyn så vi kan fortsette med jobben vår og dere snart kan handle julevarer! Smitte og nedstengning er bare deprimerende og kun til å unngås. 

Nå som jeg har vært borte en uke har det skjedd litt i butikken. Nye varer har kommet ut, som vintervarer for eksempel. Det tyter av skistøvler, hjelmer og annet vinterutsyr her nå. Så det er bare å få på seg antibacen og stikke innom for en titt og handel. Ha en fin uke! 

Ski og sportsutstyr.
Aking var gøy som barn, som voksen har det faktisk blitt litt skummelt... Hehe!

Sånne kjelker et fint også som julepynt ute til jul, med sauepelsunderlag, lykter og noen nisser. Med alle disse vintervarene her så får vi bare krysse fingre og tær for at det blir en langvarig hvit vinter i år. Hvis ikke kan du spille ishockey inne på det bordet du ser under. 


Andre varer.

Her kan Fido slappe av. 

Sjekk ut den kule og gamle barnevogna her! Utrolig stilig!

Har du husket og stille klokka en time tilbake? Med denne klovneklokka av kunstner Marianne Aulie glemmer du nok ikke å stille klokka neste gang! 


Juleavdelingen vår vokser seg større. Jeg for min del er glad for at jeg ikke har hatt så mye å gjøre med dette i år. Hehe!

Er du klar? Men husk: En meter avstand og hensyn, Kan ikke få sagt det nok!
Med tights og en cardigan kan denne kjolen brukes året rundt!


Og til slutt kan du kjøpe deg skåler til godis, chips og popcornet ditt. 

Vi har det meste i sjappa vår altså! Tror du skal få dekket det meste av behov her. Så det er bare å stikke innom for en skattejakt.  Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar