mandag 20. mai 2019

Bøker i andre etasje - Ingvar Ambjørnsen. Og boksalg!

Nå som jeg blogger litt om bøker for tiden så er det på sin plass å nevne at nå kan du fylle opp en pose med bøker til 100 kroner! Hvorfor ikke samle opp noen bøker til sommerferien?

Av alle de bøkene vi har i hyllene våre dukker det opp en del av forfatteren Ingvar Ambjørnsen. De bøkene står litt hulter til bulter så det er bare å lete fram til de bøkene du ønsker. Og fylle opp posen.

Ingvar Ambjørnsen er kjent for mange forskjellige bøker, blant andre serien om Elling som også har blitt til filmer. Andre bøker han har skrevet er Den siste revejakta, Dukken i taket, Hvite niggere, Opp Oridongo, Dronningen sover, og hans debut-roman 23 som er min favoritt. For ikke å glemme Pelle og Proffen som er en serie ungdomsbøker hvor Døden på Oslo S er mest kjent.

Ingvar Ambjørnsen (20.5.1956, Larvik, bosatt i Tyskland) skrev om sin tid på Lier sykehus i boken 23-salen, der han jobbet som pleiemedhjelper som 18-åring i 1974-75. Den ble gitt ut i 1981 som hans debutroman. Mange av hans bøker har også blitt til filmer som sagt, som Elling-serien, Pelle og Proffen-serien og Den siste revejakta.

Kilder: https://no.wikipedia.org/wiki/Ingvar_Ambjørnsen
Her er noen av bøkene jeg fant. Veldig mange av det samme, mest av Elling-serien, men også noen til. Sier litt om hva som er mest kjent. 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar